ClinicSoftware.com er PCI DSS-kompatibel
(Standard for datasikkerhed i betalingskortindustrien)

 
 
 
Overordnet kompatibel : Ja
Status for overholdelse af SAQ: Overensstemmelse
Rapporteringstype: Online
PCI-Niveau: 4
Profileret:Ja
Dato for udarbejdelse af profil: 17. Maj 2020
 SAQ Type : C-VT
  AOC Upload : Nej
Attestation Gyldig indtil: 22. Maj 2021 
 
 
 
 
 

ClinicSoftware.com tager dit privatliv og din datasikkerhed meget alvorligt. Overholder PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) og er registreret i henhold til databeskyttelsesloven.
Al kommunikation med vores servere er krypteret med SSL/TLS (garanti på $1,750,000), hvilket betyder at du og teamet beskytter dine kunders data mod lækage! For at forbedre sikkerheden tilbyder vi også muligheden for at bruge to-faktor-autentificering!

Din virksomhedsprofil afgør sikkerhedsvurderingen Oversigt. Formålet med at udfylde din virksomhedsprofil er at sikre, at vi forstår de sikkerhedsrisici, som din virksomhed kan være udsat for.

Formålet med denne vurdering er at sikre, at du er opmærksom på mulige sikkerhedsrisici i forbindelse med den måde, du accepterer kortbetalinger på i din virksomhed.

Rådet er underlagt Payment Card Industry Security Standards Council og blev oprettet af de store kreditkortudbydere i en fælles indsats for at reducere svindel med kredit- og betalingskort.

Formålet med denne vurdering er at sikre, at din virksomhed er sikker i overensstemmelse med kravene i Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

 
 

Designet til at spare dig tid, designet til at give dig flere penge, designet til dig. Fuld kontrol i realtid. Det er på tide at tage kontrol over din virksomhed.

 

 LÆS MERE