Lad os lave et smukt partnerskab med store belønninger sammen

Clinic Software® .com-partnerprogrammet belønner dig med en række fordele, som du kan tilpasse til dine egne forretningsmål.
Vi har skabt det for at gøre dig endnu mere succesfuld - uanset hvor stor din virksomhed er, og hvad Innovativ betyder for dig..

 

Tiltrække nye kunder

Som Clinic Software®.com-partner vil din virksomhed blive opført på vores mærkevaremærkede websted og være synlig for tusindvis af potentielle nye kunder til din virksomhed.

 

Hjælp dine kunder med at få betaling

Ved at samarbejde med Clinic Software®.com vil dine kunder kunne øge deres salg, spare tid og få organiseret sig fra Storbritannien og udlandet.

BECOME A PARTNER
 

Hvorfor samarbejde med os?

Clinic Software ®.com er blevet tildelt prisen som den mest innovative, fuldt ud omfattende softwareløsning til klinikker, saloner og spaer og giver hele din virksomhed et 360-graders overblik over dine kunder, aftaler og letter samarbejdet på tværs af din organisation, hvilket hjælper dig med at opbygge stærke kunderelationer for at drive og udvikle din virksomhed uden besværet med traditionelle udbydere og med en alt-i-en-løsning i skyen.

 

Udvid din kundebase

Tiltræk flere nye kundeemner og konverter flere gratis prøveversioner til betalende kunder i Storbritannien, men også i hele verden, med få klik ved hjælp af vores automatiserede bestillingssystem.

 

Reducere afgangen

Hold fast i flere eksisterende kunder ved at få dem til at engagere sig mere i dit produkt og samtidig i vores produkt, så kunderne får mere værdi for deres penge.

 

Udvikle nye indtægtskilder

Henvis kunder til os, og du kan tjene provision på transaktionsgebyrer for den første softwarelicens, men også på tilbagevendende månedlig provision.

 
 

Global rækkevidde

Dine kunder vil kunne bruge softwaren fra et hvilket som helst land, hvor som helst og når som helst, uden at skulle gøre ekstra arbejde eller spilde tid med ekstra software.

 

Du er i godt selskab, når du bruger vores partnere og vores integrationer for at få endnu mere værdi

 

Flere brancher, der kan samarbejde med ClinicSoftware.com:

Klinikker, saloner, spas, fitnesscentre, klubber, dans, instruktører, medlemsklubber, kæder, franchisetagere, regnskab, virksomhedsadministration, ejendomme, booking og meget mere...

 

Hvilken slags partner er du?

 

Integrationspartner

Gør det muligt for dine kunder at blive betalt fra din software, du sælger licenserne og behandler forhandlerprogrammet.

 

Kommerciel partner

Henvis kunder til ClinicSoftware.com eller kør fælles markedsføringskampagner med os og del indtægterne.

 

Gennemførelsespartner

Tilbyde tekniske tjenester til at integrere ClinicSoftware.com i kundernes systemer ved hjælp af vores API.

 
 

Start dit partnerskab i dag, og forandre verden

 

Hvis du mener, at din virksomhed kan drage fordel af et samarbejde med ClinicSoftware.com, så kontakt os - vi hjælper gerne og giver gerne mere information.

 
CONTACT SALES
 

Begynd at Udvikle din Virksomhed i Dag

 

Mandag: 8:30 – 18:00
Tirsdag: 8:30 – 18:00
Onsdag: 8:30 – 18:00
Torsdag: 8:30 – 18:00
Fredag: 8:30 – 18:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

 

Vi er tilgængelige fra kl. 9:00 til 18:00 Mandag til Fredag

 

 Lad os starte et smukt partnerskab

 
JOIN THE PROGRAMME