Fuldt Responsiv Online Booking

Åbn din klinik for nye udnævnelsesmuligheder 24/7/365 med den mest effektive og responsive online booking-software til klinikker på markedet.

Som en fuldt integreret funktion giver online booking software add-on dig mulighed for at tage aftaler og forudbetalinger uden risiko for overlapning eller dobbeltbooking 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Giv dine kunder mulighed for at oprette aftaler online, hvilket øger eksponeringen og tilgængeligheden af dine tjenester.Når kunderne booker online, frigør du dit receptionspersonale og giver dem mulighed for at bruge flere af marketingfunktionerne i vores software.

Automatiseret booking betyder, at bekræftede bookinger indlæses direkte i aftalebogen, ikke blot en bookinganmodning. Online Booking Software har indbygget et smart system, der styrer personalet og sikrer, at de ikke bliver overallokeret.

De tjenester og medarbejdere, der tilbydes online, kan fuldt ud konfigureres af klinikken . Onlinebooking-softwaren kan eventuelt tillægge en omkostning til en tjeneste eller tage et depositum.

Hver booking bekræftes med en e-mail, og Online Booking Software har indbygget understøttelse af SMS-beskeder til aftaler og giver klinikken mulighed for at kontrollere detaljerne i beskeden og leveringstidsplanen.

Online booking-software gør det muligt for klinikkens kunder at se status for deres aftaler via deres egen online-konto.

Fuldt mobilvenlig for at kunne tage aftaler på farten.

 

GLEM IKKE AT TÆNKE MOBILT

Når du overvejer softwareløsninger, er det vigtigt at tænke på, at det moderne team altid er på, altid forbundet og utroligt mobilt.

Når du overvejer et nyt værktøj, herunder ClinicSoftware.com, skal du sikre dig, at teknologien fremmer dette skift i produktivitet og passer ind i dit teams eksisterende arbejdsgang.

Værktøjer til mobilsoftware

Når du overvejer softwareværktøjer, vil du bemærke, at kun få af dem har funktionelle mobile komponenter.

Online booking fra mobil, adgang til dagbog fra mobil, adgang til skift fra mobil.

Løsninger som ClinicSoftware.com blev bygget PC & Mobile-First med teamets bedre intelligens i tankerne, en ægte mobil CRM kan betyde forskellen mellem en løsning, der blot hjælper din virksomhed, og en løsning, der revolutionerer den.

 

HVORFOR ClinicSoftware.com?


 
 

Forbind prikkerne

"Clinic Software®.com er et fuldt omfattende SaaS (Software as a Service) i skybaseret cloudbaseret software, der er skabt til at hjælpe virksomheder og aftalebaserede virksomheder af enhver branche og størrelse, såsom klinikker, kurbade og saloner, med værktøjer, der hjælper med at øge salget, spare tid og få organiseret."

STIL DINE SPØRGSMÅL