Det er nu nemmere end nogensinde før at tilpasse din oplevelse af online møder med Clinicsoftware.com.

 
 

 

Anmod om din egen personlige skabelon til en invitation

Her er en hurtig rundvisning i de fordele, du får med videomødekonsultationer. Tilpas dine mødel skabeloner til det, du ønsker. Sæt et mærke til din virksomhed, til mødets emne eller endda til at matche din personlighed. Hvis du opretter din personlige skabelon, betyder det, at de personer, der deltager i dit møde, bliver bekendt med dig og dit brand, før de overhovedet er kommet ind på mødet.

 

 

 

 

Tilpas din Mødeoplevelse Med e-mails og sms'er Med Branding

Gør det muligt at få en hurtig vedtagelse med mødefunktioner, der gør det nemt at starte, deltage og samarbejde på alle enheder.

 

 

 

Bedre Gratis Lydoplevelse

Clinicsoftware.com gratis telefoni passer problemfrit sammen med de funktioner, du bruger hver dag: lyd, optagelse, planlægning og fjernbetjening. Med gratis telefoni behøver du aldrig at bekymre dig om, at en kunde skal betale regningen for at ringe op til dit møde. Du får konkurrencedygtige priser uden skjulte omkostninger eller gebyrer. Sikkerheden er i virksomhedsklasse, og du har administrativ kontrol over din konto døgnet rundt. Det er det, vi kalder at vise, at du er din egen chef.

 

 

 

 

Deltag hvor som helst, på en hvilken som helst enhed

Online Meetings leverer strømlinede videokonferencer i virksomhedskvalitet fra skrivebordet og mobilen.

 

 

 

Fuldt Udbygget Værtskontrol

Slå paneldeltagerne fra og gør deltagerne til paneldeltagere, og giv dem lyd- og videofunktioner for at øge deres engagement. Gør intern og ekstern kommunikation, møder for alle medarbejdere og kurser muligt via én kommunikationsplatform.

 

 

 

 

Skærmdeling Med ét Klik

Det er nemt at få alle til at være på samme side, når Clinicsoftware.com øjeblikkelig skærmdeling er involveret. Når du starter dit møde, skal du blot trykke på "broadcast"-knappen, og så er du klar til at gå i gang. Så enkelt er det. Og med Clinicsoftware.com's pass presenter-funktion kan du engagere dig i dit publikum på et endnu dybere niveau. Samarbejde er effektivt, nemt og problemfrit - og du behøver ikke at være i samme rum for at gøre det.

 

 

 

Start det perfekte møde med din kunde.