SIKKERHED

ClinicSoftware.com tager dit privatliv og din datasikkerhed meget alvorligt. Registreret i henhold til databeskyttelsesloven. Https-sikkerhedscertifikater og krypterede alle forbindelser. Plus To-faktor Auth App; SMS; Opkald; Google Authenticator for at beskytte og sikre.

Al kommunikation med vores servere er krypteret med SSL/TLS (Transport Layer Security), og datacenteret ligger i Canary Wharf London.
Vi følger de nyeste industristandarder og retningslinjer for beskyttelse af vores kunders data mod uautoriseret adgang.

For at forbedre sikkerheden tilbyder vi også muligheden for at bruge to-faktor-autentifikation,
Denne funktion anvendes også af bankerne, som kræver, at du bruger en separat enhed, et program på din telefon eller en sms-kodebekræftelse, når du logger ind på din bankkonto.
Når den er aktiveret, kan en person, selv hvis nogen stjæler din adgangskode, ikke få adgang til softwaren uden den anden godkendelsesmekanisme.

Vi implementerer to-faktor-autentifikation ved hjælp af:

 • TOTP (Time-based One-time Password Algorithm) ved hjælp af Google Authenticator-applikationen på din telefon. Denne metode genererer en unik kode hvert 30. sekund, som skal indtastes, når du logger ind. Opsætningen er enkel, tilføj TOTP-godkendelsesmetoden fra softwaren, og scan derefter QR-koden med din mobil fra Google Authenticator-appen. Når opsætningen er færdig, bliver du hver gang du logger ind i softwaren bedt om at indtaste den 6-cifrede kode, der opdateres hvert 30. sekund fra din telefon til vores software for at validere dit login. Denne metode kræver ikke internetforbindelse på din telefon.
 • Duo Security (duo.com) integration: Duo Security er førende på verdensplan inden for sikre adgangsløsninger og tilbyder en omfattende sikkerhedsløsning, der giver brugerne mulighed for at autentificere sig med:
  • Duo Security (duo.com) integration: Duo Security er førende på verdensplan inden for sikre adgangsløsninger og
  • Tilbyder en omfattende sikkerhedsløsning, der giver brugerne mulighed for at autentificere sig med:
  • Duo Push-meddelelser
  • Duo Mobile adgangskoder
  • Telefonisk tilbagekaldelse
  • SMS-adgangskoder
  • U2F-tokens (f.eks. Yubico)
  • Hardware-tokens

Du kan også opsætte begrænsninger for operativsystemer, disk-kryptering, manipulerede enheder (f.eks. rooterede android-enheder eller jailbreakede iPhones/iPad'er), fingeraftryksgenkendelse og meget mere.

For at sikre tilgængelighed bruger vi cloud VPS-servere fra vores udbyder med de højeste specifikationer, og hvis en virtuel server skulle lide et nedbrud, vil dine data straks blive overført til en live-maskine uden afbrydelse. Vi bruger databasereplikering og sikkerhedskopierer også databaserne dagligt på en separat server.

HVORFOR ClinicSoftware.com?


 
 

Forbind prikkerne

"Clinic Software®.com er et fuldt omfattende SaaS (Software as a Service) i skybaseret cloudbaseret software, der er skabt til at hjælpe virksomheder og aftalebaserede virksomheder af enhver branche og størrelse, såsom klinikker, kurbade og saloner, med værktøjer, der hjælper med at øge salget, spare tid og få organiseret."

STIL DINE SPØRGSMÅL