Dr Hina Sra, Founder Cosmebeaute

 

Jeg er glad for, at jeg valgte at migrere med ClinicSoftware.com. Tingene bliver ordnet meget hurtigt, jeg har haft tilfælde, hvor jeg har måttet tilføje samtykkeerklæringer til nye behandlinger, og de er blevet tilføjet inden for en time, fordi jeg har haft patienter, der ventede. Det er en rigtig god service.

En af mine yndlingsfunktioner er, at du kan sammenligne billederne. Så vi ser patienter i løbet af 6 måneder, og vi udfører forskellige behandlinger på dem, så vi skal kunne vise dem forskellige dele af deres krop, som de kom til behandling. Vi kan tage før-billeder og sammenligne dem med de nuværende resultater. Det er virkelig rart, fordi du kan have dem side om side, og det viser, at du faktisk har gennemgået en masse forandringer, for nogle gange er patienterne ikke klar over forandringerne, medmindre de ser billederne side om side.

Jeg kan også godt lide kursusafsnittet, hvor man i stedet for at tælle antallet af gange, kunderne kommer til ansigtsbehandlinger og behandlinger, faktisk opregner det meget pænt. Hver gang du bestiller en tid, bliver der fjernet en kursusgang, så du ved, hvor mange der er tilbage på kurset til den pågældende patient. Jeg kan godt lide den måde, hvorpå vi også kan vælge afdragsordninger, og hvordan de kan betale, fordi det giver mere fleksibilitet til vores patienter, hvilket betyder, at vi får flere kunder. De ved, at de ikke behøver at betale 3.000 £ på én gang, men kan betale over 4 eller 2 rater, eller hvad de nu er økonomisk i stand til at gøre.

Når jeg ønsker at foretage en tilpasning, er det meget nemt, jeg kan selv ændre visse oplysninger i en e-mail, og når jeg skal ændre noget på hjemmesiden for at sælge produkter, har det været meget nemt, fordi jeg bogstaveligt talt satte mig ned med teamet og forklarede, hvad min vision var, hvordan jeg ønskede, at siden skulle se ud, og de skabte den præcis, som jeg ønskede, så det var meget nemt.

Vores onlinebooking er baseret på hudtyper: tør hud, kombineret hud og fedtet hud, og så klikker patienten f.eks. på tør hud, og så får han/hun at vide, at han/hun har brug for det ene eller det andet produkt, hvorefter den går videre til næste trin og tilføjer SPF. Derefter lægges det hele bare i kurven, og når de tjekker ud, kan de fjerne ting fra kurven og redigere den. Derefter kan de selv vælge, hvordan de vil have den leveret.